Contact en organisatie

Projectleiding
Projectleider: Ilse Assies | 06-51026491
mail@heerhugowaardonstage.nl

De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden. VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later.

On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos.

De tijdsinvestering voor bedrijf/beroepsbeoefenaar is (ca. 20 uur): informatiebijeenkomst bijwonen (1,5 uur), briefing Beroepenfeest lezen (0,5 uur), Beroepenfeest (middag), afstemming met leerlingen over gemaakte afspraken (2 uur), programma Doe Dag voorbereiden (2 uur), Doe Dag (dag).

De tijdsinvestering voor een matchmaker is (ca. 8 uur): informatiebijeenkomst bijwonen (1,5 uur), briefing Beroepenfeest lezen en bedrijven op website bekijken (1,5 uur), Beroepenfeest (middag).

Initiatiefnemers
Gemeente Heerhugowaard
Bedrijfskring Heerhugowaard
Trinitas College
Huygens College
Clusius College
Jan Arentsz Langedijk

Het (organiserend) Stage Team 
Jessica van Taunay (Gemeente Heerhugowaard)
Femke Hofman (Bedrijfskring Heerhugowaard)
Amber Oudhuis (Trinitas College)
Michael Meijer (Huygens College)
Gery van Straten (Clusius College)
Kees Meester (Clusius College)

Deelnemende scholen
Trinitas College
Huygens College
Clusius College
Jan Arentsz Langedijk

Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar mail@heerhugowaardonstage.nl.

VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: